Om os

Vi er en forening for lærere i folkeskolen og lignende skoleformer og, at vi skal virke til gavn for skolefaget matematik og undervisningen heri.

Det betyder kort sagt, at vi er en interesseforening for mennesker med interesse for matematikundervisning i grundskolen. Derfor henvender vi os til lærere på folke-, efter- og privat- skoler, lærerseminarier (undervisere og studerende) og gymnasielærere.

Som medlem modtager du bladet “Matematik” 8 gange årligt. Du kan også deltage i vores kurser til meget nedsat pris (de fleste er gratis for medlemmer). Kursernes indhold kan du selv være med til at bestemme, enten ved selv at tilbyde dig som oplægsholder eller ved at sende et kursusønske til bestyrelsen.

Hvis vi ikke selv kan levere varen, kender vi en der kan!
Vælg linket til bestyrelsen og send os en mail.

Du kan også komme på maillisten som kontaktperson på din skole eller hvis du blot ønsker en reminder om det næste kursus. Vi kommer gerne ud på din skole til et fagteammøde og giver et oplæg om det, der rører sig i matematikundervisningen i ind- og udland.

Vi modtager også gerne have bestillinger på oplæg om mere specifikke emner indenfor matematikundervisningen. Har I behov for oplæg, vi i bestyrelsen ikke selv kan klare, skaffer vi oplægsholdere fra vores kontakter i matematikkredse.

Print Friendly, PDF & Email